Bestuurbare Vliegende Shark-Haai (Air Swimmer)

Gratis verzonden binnen Nederland  Gratis retour Gratis sample 

24,95

Excl. BTW: €20,62

Excl. BTW:
€20,62
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
7446023749725
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Air Swimmer

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Het meest originele en spraakmakende op afstand bestuurbare product ooit! Dat zijn de Air Swimmers. Het nummer 1 speelgoed op dit moment.

Jaag iedereen in huis of op kantoor de stuipen op het lijf met deze gigantische vliegende haai. Hij gedraagt zich als een echte vis met echte zwembewegingen. Deze Air Swimmers haai kunt u binnenshuis gebruiken en is niet eenmalig te gebruiken. Wanneer hij wat slap wordt vult u ‘m gewoon weer bij met helium en hij zwemt weer als nieuw. Ook wanneer u voor een wat langere tijd uitgespeeld bent kunt u ‘m leeg laten lopen en op een later tijdstip weer opnieuw vullen met helium.

Deze gigantische vliegende vissen zijn ongelooflijk echt en makkelijk te besturen in de kleinste ruimten met behulp van een radiografische besturing (tot 30 meter). De radiografische afstandsbediening stuurt de vis ook naar boven en beneden door de ‘feeder fish’ onderop de vis te verschuiven naar voren (de vis vliegt lager) en achteren(de vis vliegt hoger). Zo beleeft u enorm veel plezier en kunt u uiteindelijk langs een trap vliegen of door deurposten manoeuvreren.

Het meest verbazingwekkende bestuurbare product op aarde!

Air Swimmers zwemmen daadwerkelijk ook echt door de lucht en worden bestuurd door een afstandsbediening die meegeleverd is. Een ongelofelijke levensechte zwembeweging!

Het is makkelijk te besturen en biedt uren speelplezier.

Test je vaardigheden door te zwemmen door deuropeningen en trappen te beklimmen.

Let op! Om dit product te gebruiken is helium nodig. Deze wordt niet meegeleverd.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder