Dolce K Man - Dolce and Gabbana - 50 ml - edp

Dolce K Man - Dolce and Gabbana - 50 ml - edp

74,15 55,40

Black XS For Him Old Version - Paco Rabanne - 100 ml - edt

Black XS For Him Old Version - Paco Rabanne - 100 ml - edt

105,10 78,00

Bamboo - Gucci - 75 ml - edp

Bamboo - Gucci - 75 ml - edp

115,25 85,40

Black XS For Her - Paco Rabanne - 30 ml - edp

Black XS Woman - Paco Rabanne - 30 ml - edp

57,70 43,40

Black Opium Intense - Y.S.L. - 90 ml - edp

Black Opium Intense - Y.S.L. - 90 ml - edp

149,05 110,05

Bad - Diesel - 100 ml - edt

Bad - Diesel - 100 ml - edt

59,55 44,75

Filter
  • Merk
  • Volume
Gratis verzonden  Gratis retour Gratis sample 

Heren geuren: stoer, krachtig, zakelijk en charmant

De ‘verborgen’ wereld van heren parfums

Het is een mythe dat parfums alleen voor vrouwen en jongedames zijn, ook mannen mogen genieten van de krachtigste heren geuren. Harell Goodz heeft een selectie mannen geuren en eau de toilette op de markt gezet waarmee ook mannen kunnen worden verwend. De moderne man let op zijn uiterlijk en persoonlijke verzorging, bijna net zo veel als vrouwen. Parfum is een onderlijning van je karakter: van wie en wat je beoogt te zijn en wat je in je mars hebt.

Breed aanbod heren geuren geuren

Dé ‘echte’ man bestaat: geen twee mannen zijn hetzelfde en hoewel elke man zijn trots en zelfvertrouwen wil uitdrukken, moet ook die persoonlijke tint bewaard blijven. Vandaar dat we een mooi aanbod mannen geuren op de markt brengen, van de meest gerenommeerde merken: Hugo Boss, Tom Ford, Calvin Klein, Armani en nog veel meer. Je winkelt bij ons voor speciale designer heren geuren, maar ook voor deo, aftershaves en onweerstaanbare cadeau sets.

Een stijlvolle mannen parfumset

Prikkel de neusvleugels van je naasten en je dierbaren. Een Parfum Gift van Harell Goodz is de beste manier om dat te doen. De stijlvolle parfumsets bevatten naast parfums voor mannen ook andere heren geuren producten met een sterkere of juist mildere parfum geur voor iedere gelegenheid, of je nu een geurtje draagt om indruk te maken of om okselfris te zijn.

Eau de parfum voor mannen

Ook voor de man is ons assortiment Eau de Parfum producten groot. We verkopen heren geuren van bekende merken: Dolce en Gabbana, Paco Rabanne en vele anderen. Van sterk tot subtiel, een aardse geur tot houterig, van kruidig tot zoet: er is iets voor elke man en voor elke gelegenheid. Probeer de geuren van Yves Saint Laurent (Y.S.L), Versace of Chanel eens uit. Is het voor jezelf of om je partner te verrassen? Maakt niet uit: Online parfumerie Harell heeft de juiste geur voor jou.