Creed

Gratis verzonden binnen Nederland  Gratis retour Gratis sample 

CREED Bij parfumerie Harell 

Het verhaal van Creed begon in 1760 toen James Henry Creed een paar lederen geurende handschoenen cadeau deed aan King George III van Engeland. Creed werd door koningin Victoria van Engeland aangesteld als de Koninklijke kleermaker en parfumleverancier van het hof. Speciaal voor Napoleon III en keizerin Eugénie verhuisde Creed hun hoofdkantoor naar Parijs. Tijdens de dagen van het welvarende Tweede Franse Keizerrijk maakte Creed naam met hun uitzonderlijke kleermakerij en zeldzame geuren. De exclusiviteit die ze hun clientèle boden, maakte Creed al snel geliefd binnen Koninklijke en aristocratische kringen. Vandaag de dag staat Creed nog steeds bekend om de superieure en authentieke kwaliteit .

CREED Vandaag de dag

Momenteel zet Olivier Creed – een directe afstammeling van Henry Creed - de traditie voort. Samen met zijn zoon Erwin selecteert Oliver de beste ingrediënten. Denk aan rozen uit Bulgarije, Turkije en Marokko; Jasmijn uit Italië; Tuberose uit India; Bourbon vanille en Parma viooltjes. Alle geuren van Creed worden vervaardigd door een unieke infusie techniek, waardoor het label een superieure kwaliteit en authenticiteit waarborgt.

De geuren van CREED

Creed biedt geuren voor dames en heren. Aventus is een herengeur van Creed die staat voor kracht, visie, macht en succes. Topnoten van zwarte bes, bergamot, appel en ananas worden afgewisseld door hartnoten van jasmijn en basisnoten van musk. De Aventus geur is er ook speciaal voor vrouwen en biedt een ode aan de Femmes Fortes. Andere damesgeuren van Creed zijn de Virgin Island Water Eau de Parfum en de Himalaya Eau de Parfum. Ook Silver Mountain Eau de Parfum is een geliefde geur. De verfrissende infusie van groene thee en zwarte bessen ruikt als een waterval die langs een berg naar beneden stort.
Neroli Sauvage - Creed - 100 ml - edp

Neroli Sauvage - Creed - 100 ml - edp

254,70187,55

Neroli Sauvage - Creed - 100 ml - edp.....

Love in Black - Creed - 75 ml - edp

Love in Black - Creed - 75 ml - edp

272,95200,85

Love in Black - Creed - 75 ml - edp.....

Wind Flowers - Creed - 75 ml - edp

Wind Flowers - Creed - 75 ml - edp

309,45227,55

Wind Flowers - Creed - 75 ml - edp.....

Aventus For Her - Creed - 75 ml - edp

Aventus For Her - Creed - 75 ml - edp

336,85247,55

Aventus For Her - Creed - 75 ml - edp.....